Máme kamennú predajňu!

Máme kamennú predajňu!
13. decembra 2016 Marek Bakajsa
In Žurnál

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/e/9/e99e0d48-cea0-46d7-9dad-ebef64fc56fd/pickle.sk/web/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/gallery.php on line 199

V decembri sme popracovali nielen nákupom pekných vecí pre vás, ale aj prípravou kamennej predajne. Výsledkom je obchod plný pekných vecí, ktorý nájdete v Bratislave na Karadžičovej 57.

Nájdete nás tu každý pracovný deň od 10:00 do 17:00.

Náramky, hodinky, ponožky, peňaženky, tašky, čiapky, či ostatné doplnky sa predsa najlepšie nakupujú naživo. Sen mať vlastný obchod, kde by sme realizovali svoje nápady však pripravil pár nevybavených objednávok a veľa práce v decembri, za čo sa každému ospravedlňujeme.
No aj na pickle.sk chceme priniesť nové veci – rozšírili sme ponuku našich najobľúbenejších náramkov, priniesli vám nové peňaženky od Icon Brand a vo februári sa môžete tešiť na novú kolekciu od Herschel Supply.

V obchode na Karadžičovej nájdete najširšiu ponuku nášho tovaru – aj tovaru, ktorý ešte nemáme v internetovom predaji – vyše stovky druhov náramkov Virginstone, kompletnú ponuku kožených náramkov, asi trojnásobnú ponuku Buddha náramkov a množstvo iných prekvapení.
Keď pôjdete okolo Karadžičovej 57 v Bratislave, zastavte sa pozrieť čo máme nové.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]