Naša nová značka: Ruksaky Herschel Supply

Naša nová značka: Ruksaky Herschel Supply
14. februára 2016 Marek Bakajsa
In Žurnál

Značku Herschel Supply sme si už predstavovali. Pre prémiové kanadské ruksaky máme slabosť – bola to značka, ktorú sme veľmi chceli získať do nášho portfólia. Herschel patrí k najkrajším dostupným ruksakom. Každoročne prinášajú kolekcie, ktoré prekvapia skvelými dizajnami, či kvalitným spracovaním.

Kvôli Herschelu sme sa vybrali na Pitti do Florencie a po polročnom čakaní na prvú zásielku nám prišli konečne na sklad!

Herschel okrem ruksakov ponúka aj doplnky ako tašky, čiapky, ľadvinky, messenger bags, púzdra na tablety, či kozmetiku, tašky na rameno (tote), peňaženky, či cestovné kufre.

My začíname s basic kolekciou – najpredávanejšie batohy vo veľkostiach Classic, Heritage, Novel a Little America, v klasických farbách ako modrá, čierna, sivá, či obľúbená camo. Postupne si na blogu predstavíme jednotlivé produktové rady batohov, čím sa líšia a pomôžeme vám výbrať ten správny batoh.

 

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]