Predstavujeme vám Karl Jetting: Námornícke náramky zo Slovenska

Predstavujeme vám Karl Jetting: Námornícke náramky zo Slovenska
6. decembra 2016 Marek Bakajsa
In Žurnál

Vždy sme predávali len veci, ktorým sami veríme. Či už to sú ponožky Happy Socks, ruksaky Herschel Supply, alebo náramky od Virginstone. No vždy sme chceli priniesť niečo vlastné, s čím sa vieme na 100% stotožniť. Značka Karl Jetting vznikla ako pocta rovnomennému bratislavskému námorníkovi: Naším cieľom je prinášať najlepšie produkty, ktorým veríme natoľko, že ich sami nosíme.

Značka Karl Jetting prináša prémiové námornícke náramky v najvyššej kvalite – kotvy z nehrdzavejúcej ocele, kvalitné prevedenie (nylonové šnúrky z Nemecka, kožené šnúrky z Talianska) a to všetko so značkou Made in Slovakia.

Kolekcia námorníckych náramkov od Karl Jetting prináša tú najlepšiu kvalitu za ktorou si stojíme. Náramky sú prakticky nezničiteľné – môžete ich nosiť do vody, pri športovaní, nevadí im ani sprchovanie, či intenzívne potenie. Ak si chcete náramok vyskúšať – nájdete nás 9.12 – 11.12 na bratislavskom Urban Markete.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]