Na čom beží PICKLE?

Na čom beží PICKLE?
11. apríla 2017 Marek Bakajsa
In Žurnál

Jednou z vecí, ktoré chceme s PICKLE dosiahnuť je podeliť sa s vami nielen o radosť z pekných vecí, ale aj o to čo obnáša prevádzkovanie internetového obchodu. Zatiaľ sme prezradili len ako sa nám darilo minulý rok, no dnes to napravíme.
Dozviete sa odkiaľ máme všetko čo sa týka PICKLE – od krabíc, cez technické veci, aký systém používame, až po to, odkiaľ máme nálepky. Ak by ste mali akékoľvek otázky – pokojne sa spýtajte v komentároch, alebo cez kontaktný formulár.

Na čom beží PICKLE?

Náš obchod funguje na riešení Woocommerce a blogovacej plaforme WordPress. Na WordPresse dokáže blogovať ozaj každý, no vytvoriť na ňom funkčný obchod už je trochu ťažšie. Bez doplnkových modulov to nejde. Tých momentálne používame vyše 40 – moduly riešia napríklad generovanie faktúr, zasielanie sledovacích čísiel odoslaných objednávok, sledujeme vďaka nim opustené a smutné košíky, či strážime sklad pre českú aj slovenskú stránku zároveň.
Váš pohyb na stránke sledujeme v analytických nástrojoch Google Analytics a Clicky a vašu spokojnosť a nespokojnosť meriame prostredníctvom dotazníkov od Heuréky. Naše stránky bežia na serveroch skvelého websupportu. Emailový newsletter obsluhuje Mailchimp.

Odkiaľ máme obaly, či nálepky?

Pre dopravu používame DHL a Slovenskú poštu – v Českej republike aj Zásielkovňu. Odkedy máme v Bratislave kamennú predajňu, osobný odber je možný namiesto uloženky tam. V obchode nájdete vždy viac druhov tovaru, ako vidíte v internetovom obchode. Na Karadžičovej si tovar môžete nielen vyskúšať, ale vám vybrané náramky prispôsobíme na mieru, či tovar darčekovo zabalíme. Ak hľadáte darček pre niekoho blízkeho, v kamennej predajni vám určite vyberieme vhodný kúsok.

Osobný odber sa zobrazuje len zákazníkom s PSČ začínajúcim na 8 – všetok tovar pritom máme v obchode, ak máte o niečo záujem, zastavte sa na Karadžičovej 57. Tam počúvame spotify – napríklad playlist pickle.sk.
Posielanie objednávok
Menšie objednávky posielame v bublinkových, alebo v šnúrkových obálkach od String&Washer – tie máme od svetobálok. Väčšie zásielky k vám putujú v kartónových krabičkách, tie máme z obchodov kartonoveobaly.sk, alebo packshop.sk. Na starostlivom balení si dávame záležať, či už si priplatíte za darčekové balenie, alebo nie.

Pre nálepky a iné tlačoviny chodíme so Ševtu, alebo do bratislavskej tlačiarne exprestlač. V obidvoch vám vyjdú v ústrety a tlač je často pripravená do 24 hodín. Nepapierové nálepky k nám putujú z východu – proti lacným nálepkám nemá v rýchlosti vybavenia objednávky nikto. Pečiatky máme od fotopoly.sk – na drevené pečiatky od pána Polakoviča nedáme dopustiť.


Ak máte nejaké otázky ohľadom PICKLE, alebo sa chcete spýtať na niečo zo zákulisia, pokojne napíšte na hello@pickle.sk, alebo využite komentáre pod článkom.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]