Happy Socks: Konečne štýlové vianočné ponožky

Happy Socks: Konečne štýlové vianočné ponožky
1. decembra 2014 Marek Bakajsa
In Žurnál

Happy Socks vznikli vo Švédsku v roku 2008, keď sa zakladelia značky Viktor Tell a Mikael Soderlindh rozhodli zmeniť jeden z najobyčajnejších módnych doplnkov.

Odvtedy sú to práve originálne ponožky Happy Socks, ktoré vnášajú do každodenného života trochu radosti a farebnosti. Ako hovorí kreatívny riaditeľ Viktor Tell „Filozofia našej značky bola od začiatku o zábave. Ľudia sa usmejú keď vidia naše produkty a počujú naše meno“.

Dizajn Happy Socks však nie je jediné lákadlo – ponožky z bavlny najlepšej kvality sú dnes známe predovšetkým pestrofarebnými dizajnami, ktoré sú inšpirované čímkoľvek od kultúry až po švédsku architektúru.

Obľúbené kolekcie prúžkovaných, argyle, zvieracích, či bodkovaných vzorov prichádzajú v obmenách 2x do roka a občas je naozaj ťažké vybrať si len jedny. Ich špičky sú pritom ručne šité a práve preto padnú ako uliate. Značka Happy Socks patrí medzi najobľúbenejšie v našom portfóliu a my sa vám vôbec nečudujeme.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]