Čo máme nové?

Čo máme nové?
11. januára 2017 Marek Bakajsa
In Žurnál

Vianočná sezóna je za nami a aj keď ste sa veľmi snažili vykúpiť všetok náš tovar, po sviatkoch sme tu znovu s plným skladom nového tovaru. Prišli nám napríklad extra farebné Happy Socks zo Švédska. Extra jemné a extra skvelé ponožky si od nás pod vianočným stromčekom našli desiatky z vás a tak kolekciu ponúkaných ponožiek rozširujeme aj na výraznejšie kúsky.

Okrem stálic v našom portfóliu – náramkov od Virginstone, či Rastaclat sme pre vás doplnili aj zásoby vlastných náramkov od Karl Jetting – pre tých čo chceli variantu so zlatou kotvou tak máme dobré správy. Sú späť!

Okrem toho sme na sklad pridali aj novinky od austrálskych Icon Brand – na ich nové peňaženky sa nevieme vynadívať, sú fakt skvelé. Okrem peňaženiek sme od nich pridali aj obľúbené náramky s kotvou, ktoré si okrem iného môžete vyskúšať na našej predajni v Bratislave, kde máme tovar, ktorý ešte na webe nie je nahodený :)

Ak budete mať cestu okolo Karadžičovej 57 #pridtenaspozriet

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]