Čo majú všetci s tými námorníckymi náramkami?

Čo majú všetci s tými námorníckymi náramkami?
23. júla 2014 Marek Bakajsa
In Žurnál

MIANSAI by Michael Saiger, Kiel James Patrick, Virginstone, či naša značka náramkov HOKUSAI – to je len pár zo značiek námorníckych náramkov, ktoré sa v posledných rokoch doslova vyrojili. Charakterizuje ich kotva ako spojovací prvok, kvalitné spracovanie, pestré farby a dokonalé farby, ktorým sa nedá odolať.

Podobný by ste si za pár eur vyrobili aj doma, no v takomto spracovaní asi nie. Poďme si ich predstaviť.

Na pickle ponúkame práve námornícke náramky od Virginstone – jeden krajší ako druhý. Virginstone však nie je jediná značka ponúkajúca takéto náramky.

1150998

Michael Saiger, bývalý model založil Miansai vo svojej študentskej izbe v New Yorku v roku 2008, inšpirovaný vintage obchodom svojej mamy. Michael si urobil jeden náramok pre seba, tak aby bol hrdý ho nosiť a vznikli Miansai. Náramky, ktoré dnes stoja aj 200€. Okrem náramkov dnes značka ponúka široké spektrum doplnkov, ktoré môžete dostať vo väčšine prémiových obchodov s mužskou módou.

MQ00075_NAVY-RED

Značka Kiel James Patrick takisto vznikla v roku 2008. Inšpiráciou boli vintage obchody a klasická americká móda, pričom samotný zakladateľ a značka pochádza z Rhode Island. Originálne a kvalitné náramky sú vyrábané v USA a stoja okolo 40 dolárov. Okrem náramkov ponúkajú aj námorníkmi inšpirované opasky, košele, kravaty, či tašky.

il_570xN.611110141_4eko

Značka Virginstone vznikla v roku 2002, no náramky do svojej kolekcie pridali neskôr. O čo neskôr však vznikli, to dobehli kvalitou a ponukou – ich náramky sú naozaj prekrásne. Na pickle postupne pridávame základnú kolekciu – ak by ste mali záujem o akúkoľvek farbu, dajte nám vedieť.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]