Pánske náramky: Trendy 2016

Pánske náramky: Trendy 2016
7. apríla 2016 Marek Bakajsa
In Štýl, Žurnál

art-1-miansai_bracelet@2xNebojte sa farieb, či kombinácií. Len to nepreháňajte.

Po minulé roky sme videli renesanciu v nosení pánskych náramkov – po invázií na zápästia nežnejšieho pokolenia sa svojich štýlových doplnkov dočkali aj páni. Pripravili sme pre vás pár tipov ako sa pripraviť na leto a nosenie náramkov.

Čo áno: Žiarivé farby
Aj keď sa u nás najviac predávajú čierne náramky, nebojte sa zažiariť. Práve náramky sú výborné na upútanie pozornosti – veď ich nenosíte len tak. Žiarivá oranžová, neónová žltá, či pre menej výrazných modrá a červená. To sú farby tohto roku.

Čo áno: Kombinácie
Kombinácie viacerých náramkov vyzerú dobre a sú neuveriteľne variabilné. Nemusíte si skladať kombinácie z drahých náramkov. Postačí napríklad jeden drevený náramok a jeden textilný. Nepreháňajte však – ak nie ste Johnny Depp, nenoste naraz viac ako tri náramky.

Čo áno: Nenechajte svoje hodinky osamote
Hodinky a náramok sú neodluční kamaráti. Ideálne kombinácie a inšpirácie nájdete na sociálnych sieťach: skúste si pohľadať niečo na pintereste, alebo instagrame. Ideálne kombinácie hodiniek a náramkov sa dopĺňajú štýlom aj hmotou.

Čo áno: Polodrahokamy
Hitom roka budú náramky z polodrahokamov: ideálne na kombinovanie, môžete si svoj náramok prispôsobiť podľa znamenia, či toho čo momentálne potrebujete podporiť v živote. Rečiam o energetických náramkoch nemusíte veriť, no trochu mágie a tajomna nikdy nezaškodí. Viete aké polodrahokamy sa hodia k vášmu znameniu?

Čo áno: Náramky majú príbehy
Nemusíte byť námorníkom, aby ste mohli nosiť náramok Virginstone. Ale vedieť, že práve červená farba podporuje chuť do jedla môže byť skvelým začiatkom konverzácie. Pridajte k svojim náramkom príbeh, alebo zaujímavý fakt a nosenie týchto pánskych ozdôb bude výborným spôsobom ako sa odlíšiť od davu.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]