Buddha náramky

Buddha náramky
22. júla 2014 Marek Bakajsa
In Žurnál

Buddhistické náramky patria medzi náš najpredávanejší tovar na pickle.sk. A vôbec sa nečudujeme, sami ich denne nosíme.

Čo však znamenajú a čo vám prinesú? Veľa z vás sa pýtalo napríklad na nápisy na štastnej minci najobľúbenejšieho Buddhovho náramku, ktorý si kúpilo už vyše tisíc z vás.

Z jednej strany je tradičný drak, zo strany druhej čínske symboly 道光通宝  – označenie pre štastnú mincu so štvorcovým otvorom z obdobia vlády cisára Daoguanga.

Buddhistický náramok mála je tradičná pomôcka pri počítaní mantier pri meditáciách. Podobá sa kresťanským ružencom, je používaná najmä v buddhizme a hinduizme. Mála má väčšinou 108 gorálkov (alebo násobok deliteľný 9), najmenej však 19 (18+1).

Mantry s ochrannou aktivitou by mali byť vyrobené z orechov, alebo kostí (už viete, prečo je náramok Bodhi taký aký je). Mantry s magnetizujúcou aktivitou, ktorá má priniesť pozitívne sily do života sú vyrobené z dreva: santalového (má priniesť silu a mier), či palisandrového dreva (prosperita a pozitívne energie). Práve tie ponúkame na pickle.sk.
Najefektnejšie sú vyrábané z červeného koralu, no tie sú vďaka jeho ochrane v podstate nedostupné.

Buddhove náramky sa pritom vyrábajú z množstva materiálov, ktoré ovplyvňujú cenu – od polodrahokamov, kedy ich cena dosiahne aj tisícky eur, po drahocenné, voňavé drevo, ktoré máme v ponuke buddhových náramkov.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]