Daniel Wellington: Klasické hodinky, ktoré hovoria po švédsky

Daniel Wellington: Klasické hodinky, ktoré hovoria po švédsky
23. augusta 2014 Marek Bakajsa
In Žurnál

Príbeh založenia značky hovorí o tom, že sa Filip Tysander stretol s anglickým gentlemanom Danielom Wellingtonom a ten ho natoľko očaril svojím štýlom, vystupovaním a láskou ku klasickým hodinkám s vymeniteľnými NATO remienkami, že sa rozhodol založiť vlastnú značku hodiniek.

Či už je tento príbeh pravdivý, alebo nie, Filip skombinoval minimalistický škandinávsky štýl s excentricitou farebných remienkov, tak aby sa dali nosiť v módnom štýle zlatej mládeže oblečenej do najnovšej kolekcie od Ralpha Laurena.

Výsledok? Milióny predaných elegantných hodiniek a to je pre značku, ktorá v podstate predáva 2 typy hodiniek (bez číslic a s rímskymi číslicami) neuveriteľný úspech. Aby sme im nekrivdili, môžete si vybrať z množstva naozaj krásnych remienkov, takže kombinácií je naozaj viac.

Klasické hodinky od DW sa predávajú za cca 150 eur. A čo okrem kvality spracovania viedlo k raketovému úspechu značky? Podľa slov Filipa, to bolo hlavne vďaka internetu, dôrazu na skvelé produktové fotky a prítomnosťou v kamenných obchodoch.

Ak hľadáte podobný produkt aj u nás, skúste klasické Hodinky Roselen takisto s vymeniteľnými NATO remienkami.

DanielWellington_4

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]