Skinners: V budúcnosti ušetríme na ponožkách

Skinners: V budúcnosti ušetríme na ponožkách
8. júna 2016 Marek Bakajsa
In Žurnál

V oblasti oblečenia prichádzajú revolúcie len sporadicky – väčšina z nás už nenosí do práce obleky, či uniformy, no kombinácia ponožiek a topánok je po stáročia nezmenená.

Práve tento stav chce zmeniť startup z Čiech pod názvom Skinners. Skinners sú niečo medzi topánkami a ponožkami. Kompaktné topánky do vrecka si môžete zrolovať a jednoducho vziať na cesty, do práce, či na šport. Na nohe vyzerajú ako pohodlné ponožky, no majú pevnosť topánok, pričom sú ultraprenosné, bezzápachové, ručne vyrábané a hlavne vydržia aj nešetrné zaobchádzanie.

Projekt Petra Procházku slávi úspechy, kam príde. Skinners bodovali napríklad v súťaži Nápad roka 2015, boli aj vo finálovej desiatke nemeckej startupovej súťaže Best of X.

Jeden pár váži cca 160g a momentálne tvorca vyberá peniaze prostredníctvom služby kickstarter, kde svoje ponožkotopánky môžete mať za 35 dolárov.

Očakávaná predajná cena pritom bude 45 dolárov, takže ak chcete na ulici priťahovať pohľady nosením odvážnych ponožiek, neváhajte.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]