Recenzia ruksaku Little America

Recenzia ruksaku Little America
15. mája 2016 Marek Bakajsa
In Žurnál

herschel-10014-little-americatl;dr Najväčší ruksak od kanadskej značky Herschel Supply nie je vôbec Little akoby naznačoval jeho názov. Objem 23,5L, retro dizajn, príjemné nosenie vďaka polstrovanému chrbátu a popruhom. Vystlaný priečinok na 15″ notebook. Ideálny väčší batoh na denné nosenie a váš najobľúbenejší typ.

Ruksak Little America
Herschel Little America je najväčší z ruksakov v našej ponuke. Krásny retro batoh poteší každého milovníka a milovníčku dizajnu tradičných horských ruksakov. Práve na dizajn turistických batohov, ktoré nosili do hôr naši otcovia a mamy odkazuje Little America.

Má pritom všetko, čo moderný ruksak, alebo batoh má mať: Polstrovaný chrbát a popruhy pre príjemné nosenie, praktický dizajn, či praktické vychytávky.

Určite si zamilujete napríklad bezpečnostné sťahovanie vnútorného priečinku na šnúrku – ani do otvoreného ruksaku sa vám nikto nepovolaný nedostane. A je veľký – s objemom 23,5L sa do ruksaku Little America zmestí veľa kníh, alebo poslúži aj na víkendové cestovanie.

Predný priečinok je chránený nielen prekrývnou klopou s koženkovými remeňmi, ale aj praktickým zipsom.

Vnútorná časť ruksaku
Vnútorná časť je ako u každého Herschel ruksaku vystlaná svetločervenou podšívkou. Dovnútra sa zmestí notebook veľkosti do 15″, pre ktorý je určená špeciálna vytvrdená prepážka (potiahnutá flísom), takže sa vašemu notebooku ozaj nič nestane.

Nechýba miesto pre telefón s portom na sluchátka. Samozrejmosťou sú polstrované a nastaviteľné popruhy, Little America má aj výrazné odvetrávané polstrovanie na zadnej strane batohu pre väčší komfort.

Pre koho je Little America určený
Pre nás je Little America symbolom značky Herschel. Ikonická silueta, kvalitné spracovanie a väčšie rozmery robia z Little America ideálny ruksak pre tých, ktorí hľadajú väčší ruksak na denné nosenie, ktoré využijú aj na cestovanie.

 

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]