Ako si vybrať ruksak Herschel?

Ako si vybrať ruksak Herschel?
18. februára 2016 Marek Bakajsa
In Žurnál

Kanadská značka ruksakov a tašiek Herschel Supply ponúka cca tucet druhov ruksakov, ktoré sa líšia nielen cenou, ale aj veľkosťou, či vybavením. Ak si z ponuky neviete vybrať – dnes si v článku porovnáme 4 ruksaky, ktoré predávame a ukážeme aké sú medzi nimi rozdiely. Predstavujeme vám Little America, Classic, Heritage a Pop Quiz.

Batoh Herschel Little America

Ruksak Herschel Little America

Little America Backpack

Asi najznámejší z batohov od Herschel je k dispozícii v dvoch veľkostiach. Klasický Little America má 25L objem, menší Mid Volume má 17L.

Najpriestrannejší Herschel batoh má v prednej časti priehradku s prekryvnou klopou s nastaviteľnými remeňmi. Tie sa zapínajú na magnetické pracky, rovnakým spôsobom sa uzatvára hlavný úložný priestor, ktorý je chránený ešte aj sťahovateľnou šnúrkou.

Vnútorná časť je ako u každého Herschel ruksaku vystlaná svetločervenou podšívkou. Dovnútra sa zmestí notebook veľkosti do 15″, pre ktorý je určená špeciálna polstrovaná prepážka (potiahnutá flísom). Nechýba miesto pre telefón s portom na sluchátka. Samozremosťou sú polstrované a nastaviteľné popruhy, Little America má aj výrazné odvetrávané polstrovanie na zadnej strane batohu pre väčší komfort. Ideálny pre tých, ktorí hľadajú väčší ruksak na cestovanie a pre nosenie rozmernejších vecí.

10001-00032

Ruksak Herschel Classic

Herschel Classic Backpack

Stredne veľký ruksak s objemom 21L s klasickou siluetou – základný typ kolekcie Herschel. Ako každý Herschel ruksak, aj tu nájdete hlavný úložný priestor a jedno vonkajšie vrecko zapínateľné na zips. Zmestí sa sem 15 palcový notebook, no Classic nemá špeciálnu vnútornú priehradku pre nosenie notebooku. Má však vnútorné vrecko na telefón. Vnútorná časť je typicky svetlo-červená. Ideálny začiatočnícky ruksak – sparťansky vybavený, no najlacnejší.

Ruksak Herschel Heritage

Ruksak Herschel Heritage

Heritage Backpack

Lepšie vybavený Classic od Herschel Supply. Takisto ako Classic aj Heritage má objem vnútorného priestoru 21L, no nechýba mu delenie priehradkou na dve časti – pre pohodlnejšie nosenie až 15 palcového notebooku. Nechýba ani špeciálna priehradka pre mp3 prehrávač/telefón s nepremokavou priechodkou na vyvedenie sluchátok.
Heritage má špeciálne znamenie – na prednej časti má kosoštvorec s doma vodorovnými medzerami, v Herschel mu hovoria lashtag a stal sa poznávacím znamením Herschel ruksakov a hlavne tejto rady. Zmenou oproti Classicu je aj základňa, ktorá je väčšinou z ekokože. Lepšie tak sedí položený na zemi a poskytuje lepšiu ochranu pre nosené veci. Ideálna zlatá cesta – jeden z najobľúbenejších ruksakov v portfóliu Herschel.

10011-00970

Ruksak Herschel Pop Quiz

Pop Quiz

Pop Quiz má klasickú siluetu – oproti ostatným ruksakom je však sofistikovanejší – má až 4 zipsy a 4 rôzne oddelenia, je preto ideálne využiteľný ako školská taška. S objemom 22L patrí k stredne veľkým ruksakom.
Má väčšie nepremokavé predné vrecko so zipsom, za ktorým sa nachádza druhé užitočné vrecko s organizérom a priehradkami na kľúče, telefón, či iné drobnosti.
Vo vrchnej časti má maličké vypolstrované vrecko pre okuliare.
Hlavný vnútorný priestor vrecko skrýva špeciálnu polstrovanú priehradku až na 15″ notebook. Tá je potiahnutá flísom ako u Little America, notebook sa vám tak nepoškodí. Pop Quiz je vychytávakmi nabitý ruksak – ideálny pre študentov, či tých, ktorí chcú mať všetko po ruke.
Okrem týchto 4 základných ruksakov, má Herschel v ponuke ďalšie, ktoré sa líšia veľkosťou (Retreat je napríklad polovičný Little America), či Settlement, ktorý je viac retro batohom ako ostatné. Všetky však majú skvelé detaily, prvotriedne spracovanie a vydržia vám robiť radosť veľmi dlho. Ak si stále neviete vybrať z našej ponuky ruksakov Herschel, dajte nám vedieť. Poradíme.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]