Ako nosiť kvetinku do klopy saka

Ako nosiť kvetinku do klopy saka
20. marca 2017 Marek Bakajsa
In Štýl

Kvetina do klopy saka (lapel pin) je jeden z najpredávanejších kúskov z našej kolekcie pánskych doplnkov. Sú výrazné, máme ich vo všetkých farbách dúhy a hodia sa pre výnimočné príložitosti, aj pre dni keď chcete zažiariť. Ako ich však nosiť? Ako ich zladiť?

Ako nosiť lapel pin?
Exaktné pravidlá kedy a ako nosiť kvetinky asi neexistujú. Väčšinou sa kvetinky nosia v ľavej klope saka v špeciálnej dierke, ktorá niekedy býva zašitá. Kvetinka sa nosí naľavo zo zvyku – nedopátrali sme sa prečo. Nosí sa so zapichnutým špendlíkom do dierky na ľavej klope, pričom je na vás, či si koniec necháte viditeľný, alebo nie.

Ako si vybrať lapel pin
Veľkosť kvetinky záleží na vašich preferenciách. Ak si nie ste istí, vyberte si menšie. U nás máme na výber viacero variánt. Pri výbere farby sa nemusíte pozerať na farbu viazanky – kvetinka do klopy saka nemusí ladiť. Takisto by nemala kričať a byť v úplne inej farebnosti. Je dobré poznať doplnkové farby a radšej si vybrať neutrálnejšie doplnky, ktoré sa hodia ku každej viazanke. Napríklad biela kvetinka bude dobrým doplnkom vždy.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]