Ideme na Pitti Uomo

Ideme na Pitti Uomo
13. júna 2015 Marek Bakajsa
In Žurnál

1200 pánskych značiek, 4 dni, jedno mesto (Florencia). To je nákupný festival známy ako Pitti Uomo – najväčšia prehliadka pánskeho štýlu.

Čo je Pitti Uomo?
Od roku 1972 sa dvakrát ročne stretáva celá menswear scéna vo Florencii na najväčšom veľtrhu mužskej módy na svete. Pitti Uomo určuje trendy v obliekaní a priťahuje tisícky predajcov, nakupujúcich, trendsetterov, novinárov, či módnych blogerov. Tento rok sa vyberieme na Pitti aj my – sledovať trendy, oslovovať nových dodávateľov a priniesť tonu inšpirácie. To je naša úloha. Florencia sa na 4 dni stáva hlavným mestom módy a tak neexistuje mesto, kde by bolo viac štýlových mužov.

Pitti Uomo 88 (88. epizóda) sa bude konať 16 – 19 júna vo Florencii, v pevnosti Fortezza da Basso. Tento rok je zameraný na modernosť doplnkov – svetové značky a mini brandy prinesú nové štýlové tašky, tenisky, či tričká, košele a množstvo ných štýlových kúskov. Najviac sa pritom skloňujú frázy new luxury či informal chic.

100 000 metrov štvorcových pevnosti Fortezza da Basso je naplnených prezentáciami značiek, pop up shopmi, prednáškami, či večernými párty. My sa najviac tešíme na AT.P.CO, Barbour, Bellroy, Bread & Boxers, Brooks, Filson, našich priateľov z Happy Socks, Herschel Supply Co., Komono, Miansai, Mi-Pac, či Orlebar Brown.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]