50 odtieňov sivej v tvojom šatníku

50 odtieňov sivej v tvojom šatníku
5. augusta 2014 Marek Bakajsa
In Žurnál

Po erotikou nabitých stranách plných napätia, prichádza svetový bestseller – Fifty Shades of Grey – Päťdesiat odtieňov sivej, ktorý vyvolal, najmä v nežnej časti publika ošiaľ, do kín a s ním aj nová, zvodná inšpirácia pre všetky milovníčky a milovníkov módy.

Ženami obdivovaný Jamie Dornan ako multimilionár s túžou sexuálne ovládnuť svoju partnerku a Dakota Johnson ako nevinná študentka predvedú zrod veľkej lásky vo veľkom štýle. Nechajte sa inšpirovať vzrušujúcou úchylnosťou príbehu a prestante sa báť experimentovať.

Svojho Christiana Greya v nažehlenom obleku určite zaujmete ako milá študentku v jednoduchej sukni a svetríku, pod ktorú schováte bielizeň z kolekcie, ktorá vznikla pod taktovkou E. L. Jamesovej – autorky románu Päťdesiat odtieňov sivej v spolupráci so švédskym predajcom módy KappAhl.

Ako uviedol hovorca KappAhl, kolekcia bola založená na predstave toho, v čom by si „čitateľky knihy mohli pripadať zmyselne“ a je už len na vás a vašej fantázii, či naberiete odvahu na túto hru erotickej zmyselnosti.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]