Prečo Herschel vládne slovenským ruksakom?

Prečo Herschel vládne slovenským ruksakom?
12. júla 2014 Marek Bakajsa
In Žurnál

Značka Herschel Supply Co. vznikla v roku 2009 v kanadskom Vancouveri. Založili ju bratia Jamie a Lyndon Cormackovci, ktorí za tých pár rokov doslovali pokorili svet štýlových ruksakov.

Príbeh o založení značky je skôr marketingovou rozprávkou – podľa ktorej sa história značky Herschel Supply Co. začala písať už začiatkom 20. storočia, keď sa škótski rodák Peter Alexander Cormack so svojou ženou vydali hľadať šťastie do Kanady. Usadili sa v malom mestečku Herschel a tretia generácia Cormackovcov potom v roku 2009 založila značku, ktorú dnes pozná celý svet.

Z Kanady sa štýlové batohy dostali do celého sveta – veď koho by si nezískala značka, ktorá má v motte nadčasový produkt s dôrazom na detail? Ich inšpiráciou sú cestovanie, svet chát a únikov z veľkomesta, či láskavý retro dizajn.

So značkou Herschel si dnes môžete kúpiť kvalitné ruksaky, batohy, tašky, cestovné tašky, či príslušenstvo (obaly na tablety, či peňaženky).

A čím si Herschel získal slovenské srdcia? Nadčasový dizajn, moderná farebnosť a kvalitné spracovanie (aj keď sú všetky ruksaky vyrábané v Číne). Napríklad backpacky vyrába Herschel vo viacerých veľkostiach – Classic (objem 21L), Heritage (21L), Little America (24L), Pop Quiz (22L), Parker (15L) a najväčšie Parkgate s objemom 26L.

A čo Herschel a Slovensko?
Na Slovensku predávame ruksaky Herschel my a viaceré iné online obchody. Ak by sa vám nejaký konkrétny páčil a nemáme ho v ponuke, stačí sa nám ozvať a vieme vám ho objednať.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

[]